enobil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben depremin başından sonuna kadar hataydaydım bazı kuruluşlardan daha önce gittim izmirden hataya emin olun sizin adanada gördüklerinizin malesefki 100 katını gördüm.
Olaylara doğa olayıp geçedebilirdim ama ben bilim insanı değilim gerçekliği bu kadar sorgulamak istemiyorum bazıları gibi Allahtan geldiğine inanıyoruz diyip konuyu da manipüle etmiyorum sadece bazı şeylerin gerçekten ucunda yaratıcının olduğuyla alaklı bir yazıyı dile getirdim neden bu bu kadar sizi sinirlendiriyor.
Neden sinirlendiriyor biliyormusun hocam.
Bu bakış açısı genele yayılınca, zır cahil, gelişmekten aciz kör bir toplum yetişiyor ve ben bu tarz yaklaşımları görmekten sıkıldım artık. Sizin bu tezinizi defalarca kez çürütebilirim.
Doğal afet oluyor. Rabbim bunların olabileceği muazzam bir doğa hediye etmiş bizlere. Bunun yanında birde beyin vermiş. Yani diyorki vicdanınıda merhametinide aklınıda burada kullan burada karar ver ve ÖNLEM AL
Nasıl yağmur yağınca kapatacak bir çatımız varsa. Deprem oldugundada alabilecek önlemlerin var diyor akıl.
Bunu kullanmıyoruz, uygulamıyoruz. Sonra binlerce vatandaşımız ölüyor ve diyoruz ki taktir Allah'ın. Bu tövbe haşa yazmaya çekiniyorum Allah'ın itibarını o kadar hafife almak ki düşünmeden yazıyorsunuz.