Eminim 3 yıldır ödeme alıyorsunuzdur.. ama emin olun sizin bildiklerinizi ben unuttum bu adsense konularında biraz bakarsanız anlarsanız ne demek istediğimi.

ayrıca dediğim gibi kendi reklamlarınıza tıklamanız ile ilgili bir e-book satmanız forum kurallarına aykırı bu platformda adsense kullananlar olduğu gibi reklamverenlerde var böyle birşeyin hizmeti
yasak.
3 yıldır ödeme alıyorum evet. Benim bildiklerimi unutun siz çünkü öğrenemeyeceksiniz

Siz ancak 2 ayda patlayan sistemleri alırsınız yaparsınız

40 yıldır bu işi yapıyor olmanız her şeyi biliyor olduğunuz anlamına gelmiyor

Dert etmeyin ben sizi çok iyi anlıyorum hocam. Bir gün öğrenirsiniz inşallah
Kaç kere ödeme aldınız onu da payaşın herkes görsün. Adsense ile uğraşan herkes yaptığınız işi az çok biliyor. Bu yöntem ile para çektiğinize dair grafikleri de ekleyin. Grafiklere dalgalanmanın olduğu zamanların tamamı yakın tarih

Ve bu tıklamaların tamamı ya ay sonu geçersiz trafik olarak siliniyor ya da hesabınız kapatılıyor. E book satışı öncesi kişisel pr çalışmanızda başarılar. Son olarak ayın 1. günü adsense hesabım kapatıldı yardım diye konu açmamanız dileğiyle bol kazançlar
Kişisel PR'ın bu forumda benim için bir önemi yok hocam. Dert etme sen böyle konuları. Sana videolu özel Whatsapp'tan kanıtlarsam aldığım ödemeleri, geçersiz trafikler olmadan. Buradan yemin ediyor ve taahhüt ediyor musun görseldeki bakiyeleri ödemeyi forumun huzurunda..