Yani bu kadınlar falan nasıl para kazanıyor ki? Güzellik çok önemli arkadaşlar. Tipi olmayan yatakta iyi olmayan bir adam hayatında hep geriden gider.
Ya tabikide oda tek seçenek değil ama %90 böyle..
Ben 20 Yaşlarında 192 boyda çok sağlam bir vücut yapmıştım.
Çeşme, muğlada insanlar yanına gelip sohbet edip akşam parti için davet ediyordu. Veya bir iş için teklifler yağıyordu.
35lik kadınlar E serisi Q serisi araçlarla kullanmak ister misin diyordu mesela. S*x hayatım mükemmeldi halada öyle.. İnsanı mutlu güçlü yapıyor.
Kadında zaten para var senin ne yapsın paranı onun derdi başka.. Dış görünüş inanılmaz önemli... 200k Parada düşük bakın benle bu düşüncem yüzünden bazen dalga geçiyorlar ama adamın daha tuvaletinde tuvalet kağıdı yok. Bizi eleştiriyor. Zirveye giden yolda dış görünüş süper önemli.
Çok ciddiyim
Son zamanlarda açtığın konular muhteşem, en son da birine 100K TL ödül veriyordun

Kadınların para kazanmasıyla konuyu nasıl bağladın muhteşem zekana kalmış, tip konusuna gelince de, tip ile adamlığı fena karıştırmışsın. Akıllı kadınlar tipe bakmaz, adam olup olmadığına bakar

Zirveye giden yolda dış görünüşünden çok adam olup olmadığına bakmanı tavsiye ederim

Çok ciddiyim