Cidden gerçek sadık aşkın yerini hic bisey tutmuyor belki çok dramatik gelecek ama öyle hissediyosun ki sonsuz hissediyosun inanılmaz bir doyum inanılmaz bi sevinç cidden az paran olsun ama tabiki karşıdaki de buna değer ve senin gibi hisseden biri olacak bundan alacağın mutluluğu sonsuz paradan benim karakterime göre alamazsın.
Hocam açıkçası bende yaşama yetecek kadar parayı ve çok sadık bir aşkı tercih ederim fakat insan sevdiği kişiye herşeyin en iyisini vermek ister ve yine dolaylı yoldan paraya bağlanır.
Yaşayan anlıyor hocam bunu yaşamadım ama etrafımdan bilirim.
Ben niyeyse bu duygulara çok sıcak bakamıyorum.
Yani mesela bi kiza çok aşıksın günde 10 saat yazıyorsun o telefonun faturasını nasıl ödeyeceksin işte o yüzden parayı seçerdim. Tabi çoğu kişi mantıksız bulacak ama ben hala aynı Bakış açısındayim kararimdan dönmüş değilim.
Bence evlilik gibi konularda saygıdan ibarettir.
Çok haklısınız hocam o kızla en iyi mekanda oturup en lux yere tatile götürmek istersin bunlar da gökten inmiyor.
Paran varsa elbet birini bulursun. Bak Hawkinge, adam kötürümdü ama çocukları oldu
Hocam kendiniz diyorsunuz ama kötürüm diye para onun için pekte bişey ifade etmiyordur zamanında
Her durumda sadece para ve mümkün kadar çok malvarlığı.
Bunlar olduktan sonra geri kalan her şey olur.
Hele özellikle şimdiki zamanede ve bundan sonraki uzun yıllar boyunca para yoksa, işler yaş.
Doğru