onlinewolf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecen aralikta benim sitem bir darbe aldi simdide ikinci darbeyi aldi. Umudum kalmadi siteyi birajtim iki yillik emek gitti. Yeni site yapimina basladim. Daha once hata olarak gordugum veya dusundugum diyelim; makalecilerle calismistim, her ne kadar ozgun gibi gorunsede bilemiyosun tabi yazilari. Chatgpt cikmis, ozgunluk programina yakalanmiyor. Ama farjli zamanlarda cok benzer icerikler yazuyor. Haliyle google yakalar bunu, ikincisi de tanitim yazisi cok almistim ve cogu haber sitesiydi. Bunlardan kaynaklımi dersen bilemiyorum. Sadece hata ariyirum. Cok buyuk maddi kayba ugradim. Ama saglik olsun ne diyebilirim baska. Yeni sitemde herseyini kendim yapicam artik. Sizin sitenizde belki ozgun biliyor olabilirsiniz ama baskalariyla calisma yaptiniz mi bi dusunun.
hayır çalışma yapmadım r10 dan 3-5 site gördüm yorum backlink yaptım o kadarcık onun dışında ben farklı birşey yapıyorum sağdan soldan toplama değil bizzat kendim çalışıp ekliyorum makaleleri özel bir sektör benimki ve rekabette yok