6-7 ay önce biraz maddi olarak zorluk çektiğim zamanlarda forumdan alacaklarımı toparlayamayınca çakır keyfin de verdiği hal durumuyla bir şikayet konusu açıldı ve şikayet konusunda küfrettim. Bunun için başta Coşkun Bey olmak üzere herkesten özür diliyorum. Daha önce de söylemiştim. Ettiğim küfürler r10 yönetimine ya da r10daki herkese karşı değildi. Alacaklarımı alamadığım insanlara karşıydı ve kafa güzelliğiyle bir hata yaptım, dersimi aldım ve pişmanlığını da yaşadım bunun.
Forumdan 270.000 TL alacağım vardı ve maddi sıkıntılarla boğuşunca, biraz da alkol tüketince ister istemez herkesin böyle saatleri oluyor. Benim ettiğim küfürler r10 ailesine karşı değildi. Her platformda olduğu gibi elbette r10 da da çok iyi niyetli ve çok kötü niyetli insanlar bulunuyor. Küfürlerim iyi niyetimi suistimal eden insanlara karşıydı fakat öyle de olsa onlara da küfür etmemem gerekiyordu. Ben o karakterde bir insan değilim. Ancak her insanın bir kötü zamanı oluyor. Bu süreçte de böyle bir hata yaptım. Hatamın bedelini 6-7 ay uzak kalarak ödedim ki aklında şüphe olan benim foruma küfrettiğimi düşünen varsa ben neden tekrar bu ortamda bulunmak isteyeyim ya da neden bu ortamda bulunayım... Kalmış ki bu ortamdan edindiğim çok güzel dostlar var, arkadaşlar var, o yüzden öyle bir şey söz konusu değil.
Bana 2. bir şans verildi ve bu nedenle başta Coşkun Bey olmak üzere r10 yönetimine çok teşekkür ederim.
Bir açıklama yapma gereği duydum.
Sadece forumdan bir kişiyle alacak verecek meselesi vardı, onu hallettik. Şu an itibariyle kimseye borcum yok. Benim ona borcum olduğunu düşünen varsa özel mesajla ulaşırsa gerekeni yaparım.