zingaoffical adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 monitörde aynı sorunu yaşıyorum ve özellikle o çakmağa basıldığında oluyor bu sorun. UPS alacak gücüm ne yazıkki yok.
Kişisel düşüncem tek prize bu şekilde yük bindirmemden olduğu ancak o seferde burası yatak odası orası mutfak ne alaka diyorum kendimce
Bağlantıyla ilgili sorun olabilir. Eski evlerde ve çakal müteahhitlerin yaptığı evlerde sık karşılaşılan bir durum.
Benim ofisimdeki 10 piriz den 5 i 1 sigortaya bağlı toplamda 4 sigorta var. Kablo çekmeye üşenmiş bağlayıp geçmiş.

Sigorta üzerinden bakmanız lazım. Tek kabloya ne kadar yük binebilir. Bunların hepsi teknik hesaplama. Hatta sıradan elektrikçi bile anlamaya bilir.

Sigortaya bakın. Kapatıp açarak hangi sigortaya hangi odaların bağlı olduğunu tespit edin. Eğer PC nin olduğu kısımlarda bir yoğunluk varsa sakin olan odalardan kablo çekebilirsiniz. Monitörleri ya da kasayı ona bağlayabilirsiniz. Ayrıca sigorta üzerindeki değerleri kontrol edin. Tüm sigortalar aynı iken bu şekilde bir bağlama yapıldı ise o zaman daha ciddi önlemler almanız gerekebilir.