Fasa fiso tamamiyle 1 tıklama 800 TL 40 kere tıklama alsan köşeyi döndün demek ama 1 tıkla 800 TL kazanan kişi gelip burda e book yapıp 100 200 liraya satmaz 2 TL'ye gmail satmaz
Fasa fiso ise almazsın olur biter hocam. Alanlar para kazanırken gelirsin, ben de sana satmam

Ben bu işi firmalara yapıyorum, kar marjını alıyorum. 5 liraya mail satıyorum evet. Para değil mi? Kazanmıyor muyum? Günde veya 2 günde 1 tıklama yapıyorum bazı şartları, koşulları var. Hiçbir şey bilmeden kafadan yazmak ne güzel. Yapabiliyorsan buyur yap da izleyelim. Bu konuyla ilgili çalıştığım bir firmaya ayda 5 bin euro kazandırdığım oldu
Sevgili kardeşim yanlış anladın beni bak. Ben örnekleme yaptım kazanmana kazancına kesinlikle birşey demedim, hatta iyi okursan Helal olsun yapana dedim.Yoksa amacım asla balatalamak falan değil.Mantığa sığmayan bir konu gibi olduğu için yazdım.Yanlış anlama lütfen. Tabikide inanıyorum ve mümkün bu kazançlar.Hayırlı satışlar şimdiden.
Eyvallah hocam. Mantığa sığmayabilir ama yapıyorum sonuçta... Kendime değil firmalara yapıyorum, kar marjı olarak çalışıyorum. Yüzdemi alıyorum. Ama sonuçta işi ben biliyorum. Siteye haber gir, hit çek vs bunlarla uğraşamam. O yüzden bu sisteme sahip olanlara kazandırıyorum.