Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size inat söz hakkımı kullanacağım. Burası sadece sizin kürsünüz değil. Kimsenin avukatlığını yaptığım yok, siz kendinizi bu şekilde avutmak isterseniz avutabilirsiniz.

Gözlemlediğim kadarıyla ne eleştiriye ne de düşüncelere açık değilsiniz. WhatsApp üzerinden bana ses kaydı gönderip durumu izah etmenize de anlam veremedim açıkçası.

Konuya da dönecek olursak, başlıklardan referans aldıysa, sizi taklit ediyorsa bununla mutlu olmanız gerekir. Bunun size bir zararı varsa kendisinden rica edip anlayış göstermesini bekleyebilirsiniz. Ses kaydında esnaf örneği vermişsiniz. Size de ben bir örnek vereyim: siz patates satıyorsunuz diye o sokakta başkası patates satmasın istiyorsunuz. Bu ticaret ve iş hayatıdır. Rekabet gelişmek için vardır. Daha iyisini yapar işinizi geliştirirsiniz. Alın size esnaf örneği.

Ek olarak konuyu dallandirip budaklandirmaya gerek yok. Aranızdaki sorunu çözmeniz için sizi teşvik etmek istedim. İkinizi de tanımam etmem ama bu forumda yıllardır emeğim var. İnsanları kaybetmek kolaydır, kazanmak zor olandır!.

Bunu söylemek hoş olmayacak ama ne hakkınız varsa görün. Aranızdaki problemde beni şu dakikadan sonra ilgilendirmiyor. Size daha fazla vakit ayıramam. Lütfen bu konuda beni daha fazla rahatsız etmeyin. İyi çalışmalar.
Sitenize girdiğiniz içerikler rakiplerinizle benzeşebilir, buna kimse itiraz edemez. Neticede birbirimize rakip olabiliyoruz.

Lakin; rekabet adı altında özellikle rakip olarak gördüğünüz sitenin ‘bütün içeriklerine’ oynarsanız, tek değildir.

O sitenin bütün içeriklerini yazdırıp rekabet adı altında etiklik çizgisini aşmakla kalmayıp sözde rakibinizin sitesine DDOS saldırısı yaparak kapatıyorsanız, bu da dükkanı taşlamakta öte değildir.

Ve size gelince sayın iyi niyet elçisi görüntüsündeki kötünün avukatı. Sizin niyetiniz ve tavırlarınız gayet net anlaşıldı. Çok teşekkürler.