Selamlar,
Aklı başında biri olarak yorumunuz için teşekkürler.
Bu şahsın sitesine anti SEO yapılmış, bir ilgim yok.
Bu arkadaş da benim bir siteme DDOS saldırısı yaptı ve suçunu kabul etti. Hatta sağda solda da arkamdan konuşuyor, hepsinden haberim var. Sitesine anti SEO yapan ben değilim ama benim siteme DDOS yapan kişi o. Haliyle bu karaktere sahip olan birinin üçkağıtçılık yöntemleri ile hitlendirdiği siteyi satışa çıkaracağı zaman hep kin hem de insaniyet namına alıcıyı bilgilendirmek isterim.
Şimdi bu cevabımdan sonra daha hakkaniyetli bir duruş sergileyeceğinizden şüphem yok.
Net bir şekilde yasal haklarınız doğmuş. Dilerseniz yasal yollardan haklarınızı arayabilirsiniz. Alıcı arkadaşı bilgilendirme çabanız gayet güzel bir yaklaşım.
@Akiser; forumu biraz altına üstüne getirmişsin. Ticaret puanlarına da baktığımda olmaması gereken davranışlarda bulunmuşsun. Bu hataların farkına varmak ve bu hataları düzeltmek doğru bir karar olacaktır. Hata yapmak kötü bir şey değildir, hatayı düzeltmeye çalışmak çok güzel bir şeydir.
Sana tavsiyem ticaret puanı veren arkadaşa daha iyi bir dille konuşarak hatanı telafi etmen ve
@CGLR; arkadaşımıza da gerekli açıklamayı yapman olacaktır.
Umarım insani değerleri de göz önünde bulundurarak bu problemlerin can alıcı problem olmadığının bilinciyle, aranızdaki problemleri çözmek için tüm taraflar kendine düşeni yapar.
Burada
@Akiser; kullanıcısına da söz hakkı doğması sebebiyle özel mesaj yoluyla bana ilettiği konuyu da buraya ekliyorum. Forum üyelerinin bilgisine sunulur.