Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam alan adı sizin istediğinizi yaparsınız tabii. Ancak kimsenin sırf adı maxigeyik diye bu tarz yazıların paylaşıldığı bir siteye gireceğini düşünmüyorum. Demek istediğim blog tutmaz, yararsız falan değil. Bu blog için farklı alan adına geçiş yapıp maxigeyik'in ismine göre bir proje ile parlamasını sağlayabilirsiniz. Tabii domain sizin. Ne yapacağınız sizin keyfinize kalmış.
Hocam sizi çok çok iyi anlıyorum ne demek istediğinizin gayet farkındayım aslında Mesela Zaytung tarzında bir site dönebilirdi veya bir sözlük yapardım sağlam bir altyapı ile veya bir forum kurabilirdim. Herkes içerik girsin entry girsin diye. Yada Viral içerik girişi yapıp sosyal medya ile destekleyebilirdim. Daha öncede belirttiğim gibi ilerleyen süreçlerde bu platformların ıssız kalacağını biliyorum backlink ve tanıtım yazısı atan arkadaşların mekanı olacak denedim çünkü bu tarz projeleri.

Hedeflerim arasında siteyi aşağıda örneğini bırakacağım youtube kanalı gibi bir kanal ile destekleyerek bilgi paylaşımı yapan videolar oluşturmak ve bunları hem yazılı hem video halinde sitede sunmak var. Şuanda site boş kalmasın güncel dursun diye içerik girişleri yapılıyor.

Örnek Kanal: TIKLA