Hayırlı olsun kardeşim.
Ben ortaokuldayken okluldan bir arkadaşım motosiklet kazasında vefat etti. Motosiklet bir oyuncak değildir. En usta şoförlerin bile ufak bir hata ile ölğümcül kaza yapabileceği bir taşıttır.
Bu ülkede 20 yaşına kadar herkes çocuktur. 18 yaşında ise hukuki özgürlük ve yetkinlikler kazanır.
Motor senin için şu an fazla. Keşke hevesini başak yönlerde kullansaydın.
O yaşlarda çekememezlik mutlaka olacaktır. Çünkü binbir çeşit insan var. Sen çalışıp kendi paranı kazanırsın. Ama elin oğlu parasızlıktan simit alamaz. Onun gördüğü başka olur.
Ayrıca senin durumunda motor bir ihtiyaç değil eğlencedir. Sen şu anda okulda brlki 1000 kişiden ayrıcalıklı ve üstün durumdasın. İstemesen bil hava atan şımarık çocuk durumuna düşersin.
Yorumlarımda hiçbir olumsuz niyet yok. Sadece bazı şeyleri anlamanı istedim. Sen biraz eğlenmek istiyorsun ama çok küçük bir hata bir anda ölüme veye ciddi sakatlanmalara neden olabilir.
Tavsiyem kendine başak bir hobi edinmen. Ahşap elektronik aurdino vb hobi ile de büyük keyif alabilirsin.
Estağfurullah hocam çoğunuz benden büyüksünüz konuyu acma sebebim bazı insanlardan laf yesekte büyüklerimin düşüncesini fikirlerini almak acaba benmi bi yerde yanlış yapıyorum dusuncemi gidermek düşünceniz icin çok teşekkür ediyorum hocam yaşıtlarım gibi hız tutkum yoktur insan aletin üstüne binince kendini kaybediyor ama çok dikkat ediyorum kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum yanımda bir aile buyugumu bulunduruyorum, düşünceniz için tekrardan çok teşekkür ediyorum 😊