GÜNCELLEME: Yatırım arama süresince ihtiyacım olan yatırım tutarını biriktirmem sebebiyle şu an için ihtiyaç kalmamıştır. Bu süreçte ilgilenen kişilere de teşekkürler.
Selamlar herkese, aşağıda paylaştığım profil üzerinden 2019'dan bu yana yurt dışına hizmet vermekteyim.. Aşağıdaki şartlarda yatırımcı arıyorum. Daha öncede konuyu reklama çıktım lütfen kötü niyetli ve insanları yanlış yönlendirici yorumlar yerine aklınıza takılanları düzgün bir üslupla sorun. Her şey somut ve net kimseye hayal satmıyorum. Derdim yaptığım işi değerinde satmak ve yatırım almak.
Mevcut durum ve değerlerme: Yatırım yapmak isteyen yatırımcı ile paylaşacağım.
Bazı aylarda %20 hisseye göre aylık $1000'dan da fazla olabiliyor. Yatırım yapılacak hisse: %20 ( %30'a kadar olabilir imkanı varsa )
ÖNEMLİ NOT: Noter'de kar ortaklığı sözleşmesi yapılacaktır. Anlaşılan şartlarda hissesi oranında o ayki hasılattan yatırımcıya ödeme yapacağım. Sözleşmeye iki tarafında hakkını koruyacak maddeler eklenebilir. Şahıs firmam var ama bu şirket yaptığım freelancer hesabımla ilişkili değil.. LTD değilim ki hisse paylaşımı yapılsın. Karşılıklı güven içerisinde sözleşme çerçevesince belirlenecek şartlarda bir kar ortaklığı kurulacak.
Detaylar için PM atmanız yeterli.. Whatsapp üzerinden gerekli bilgileri paylaşırım.
Ayrıca son 6 ayın kazancını da ekran görüntüsü olarak paylaşırım somut bir şekilde geliri anlamış olursunuz. Bu verileri prensipte anlaştığım yatırımcı ile paylaşıcam onun haricinde sadece rakamsal olarak bilgi veririm.
Teşekkürler.