Merhaba arkadaşlar, ürünlerimizin satışının olacağı bir web sitesi yaptırmak istiyorum.
Elimde örnek olarak gösterebileceğim bir web sitesi mevcut. Genel hatlarıyla aynı tasarımı istiyorum.

# konu kilit , beklediğimden çok mesaj geldi. Hepsine tek tek bakacağım

Sıfırdan web site yapabilen uzman arkadaşlar yorum yazabilir veya pm atabilir.

site londonbasincompany.com - tasarım bu şekilde
İnceledikten sonra bize fiyat ve referans ile dönüş yaparsanız sevinirim
Yurtdışı satış olacak - dil seçeneği, ödeme altyapısı kurulumu gibi, iyzico veya paytr kurulumu ve manuel ödeme gibi eticaret özellikleri olacak
Ürün yönetim sistemi vb hakkında ilave detayları sizden bekliyorum

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı bir döküman hazırlamaya karar verdik - Sizin için belki değişen bir şey yoktur ama bu şekilde daha içimize sindi.
Tasarımının yanında işleyiş olarak istediklerimiz
Aklınıza takılan veya sunu yazmamışsınız dediğiniz bir nokta olursa sormaktan çekinmeyin. Gri alan hiç kalmasın istiyoruz.

Ödeme sistemleri : pos paytr – iyzico kurulumu / VE manuel ödeme ( eft/havale )
Ürün yönetim sistemi hakkında detaylar: Kolay ürün yükleme, seo uyumlu ürün sayfası, ürün satın aldıktan sonra yorum yapabilme, ürün görsellerinde var olan diğer urunlere butonlar
Üyelik sistemi
Ürün sipariş sayfasında , ürünün altında related products ve bundle seçeneği
Kategori Yönetimi, Sayfa Yönetimi, Menü Yönetimi, Dil Yönetimi v.b
Sitenin en üstünde londonbasincompany deki gibi duyuru ve arama vs çubukları
Lokasyona göre dil ve döviz birimi değişme özelliği ( sabit usd kuru olacaktır. ) ( Ağırlıklı olarak 1 -Amerika 2- Avrupa ülkeleri ( ALM,FR,IT vb )
Site Optimizasyonu ve İç – kurulum seo

iyi çalışmalar - selamlar