Hayırdır hedef ben mi oldum ? 😀 Ben kime hakaret etmişim ? Bu kadar kötü bir ortama nereden düştüm bilmiyorum.
@Gerrard; klavye delikanlılığı yapma aslan parçası. Roman yazmışsın yazık insanlar okuyup zaman kaybediyor. Sizin halinize ben üzülüyorum o kadar. Yani ben zor dayanıyorum bu halinize siz nasıl dayanıyorsunuz bilmiyorum. Birisinden menfaat sağlayacakken bana burada yazanlar çok tatlı konuşuyordunuz. Ağzınızdan bal damlıyodu. Ne oldu şimdi kötü mü olduk ? 😂😂 Ben başka kelime etmeyeceğim zamanıma yazık. Dışarıda ciddiye almayacağım cahillik seviyesinde olan insanları burada da ciddiye almıyorum. Merak etmeyin ben sözümde dururum. Konu sahibi günlerdir bana kelime yapıyor, sizde devam edin. Menfaatler değişince civa gibi oynamaya başlıyor bazı arkadaşlar. Üç maymunu oynamaya devam edin. Bu konuyu 3-4 güne kilitletmelerini rica edeceğim moderatörlerden. Çünkü gereksiz olacak. Kendinize iyi bakın hayırlı geceler
bu konuyu çözmeye çalışan birçok insanın olduğu konuya gelip ÇÖZDÜMMM kısa süre içinde sizlerle paylaşacağım yazdığın için bu konuyu takip etti insanlar. gereksiz yalan vaatde bulunup insanları sürekli konuya baktırıp zamanını çalıp birde gelip aslan parçası gibi kelimelerle ne yazıyorsun sen yahu tartışma ortamı yaratma daha fazla