Daha korkak bir adam hayatımda görmedim.
İşler terse dönüp, alev alttan tutuşunca geçen hafta tüm yorumcuları, tüm taraftarların şikayetlerini dinleyip arda, zajc, ismail üçlüsünü ortasahaya koymuş. Oster nerede bu adamı aldığımıza emin miyiz diye sorduk, osteri de ilk 11e yazmış.
Basit, looser beyin yapısı. Alın işte sizin dediğinizi yaptım diyebilmek ve olası bir turu kaybetme ihtimalinden sonra tamamen kendini temize çıkartmak için yapılan bir hamle.
İşin kötü yanı, turu geçersek bakın nasıl oynattım oyuncuları, zamanlarını bekledim gibisinden algı yapıp tüm övgüleride üstüne çekmelik bir kadro. Bu kadar sinsi ve aynı zamanda bu kadar korkaklık özelliklerini aynı anda barındıran nadir insanlardan.
Turu geçersek bizim sana baskımızdan dolayı çıkarttığın kadro ile geçmiş olacağız, senin cesaretinle değil.
Turu kaybedersek, bu maç ki kadron yüzünden değil geçen hafta ki korkak ve rezil hamlelerinden dolayı kaybedeceğiz senin korkaklığın yüzünden.
Kendini kaf dağına koyup, bu taraftarı aptal yerine koyanları da unutmayız. Buna ön ayak olanlar da utansın.