ensarakn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç hafta önce forum da @AnaBayin; abimle tanıştık nasıl iş yapabileceğimi ve kendimi geliştirebileceğim hakkında bir konu açmıştım oda beni tebrik edip öğrenci olmamdan dolayı karşılıksız 50 TL harçlık attı bunla da kalmayıp bana fake hesap kasıp satmakla ilgili tüyolar verdi bu sayede attığı paranın fazlasını da kazandım bu akşam ona şikayet açıldığını ve bir kullanıcının 40 TL atıp da hizmet alamadığını belirttiğini gördüm doğrusu komik geldi öylesine yazmak istedim wp den abime şikayet açmışlar sana falan dedim oda yoğun olduğunu durumun ne kadar basit olduğunu söyledi ve orta da hiç birşey yokken iban isteyip 200 tl daha atıp sevgilinle birşeyler yaparsın diye mesaj attı belki de bu paralar sizin için birşey değildir ancak yüzünü bile görmediği bir kardeşine bu iyilikleri yapması onun kazandığı paradan büyük karakteri olduğunu gösterir bunu sizlere belki okuyup da ondan hizmet alırsınız benimde ona faydam olur diye anlatmak istedim
Bugün biz size yarın siz yenilerine. Sağ olduğum sürece gerekli elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım ♥️.