Hani konuşmanın sonunu muhafazakarlara bağlamışsın ya ( konuyu açan arkadaşta oraya bağladı çünkü ) bende çağdaş aydınlık insanların televizyon karşısında evli olan bir kadının başka biri tarafından dudağından öpüldüğünü gösterdim ki olayı sadece muhafazakarlara bağlamayın diye çünkü bizim insanımız nerede sapkınlık var ilk vuracakları yer orası oluyor halbuki gözünün önündekine o kadar alışmışki...
Çok haklısın.Özürdilerim sadece muhafazakarlar yapmıyor bunu ÇOK ÇOK HAKLISIN EKSİK YAZDIM ÖZÜRDİLERİM.
Lakin benim orada belirtmek altını çizmek istediğim kısım farklı idi yanlış anlaşılmışım.
Buda bana göre çok büyük bir genişlik. Sırf medya sırf kazanç sırf şöhret ve haberlerde çıkma uğruna ( inş sadece bunun içindir ) eşinin bir başkası ile öpüşmesi ve buna razı olmak akıl işi değil.
Bu tür davranışlar batı ülkelerinde çok doğal karşılanıyor ama bizimki ortada kalmış kafa tasını açsan afganistan çıkan bir toplumda doğal karşılamak imkansızzzzzzzzzzz.
İnsanlarımız gerçekten cinsel anlamda eğitimsiz. Damacana örnekleri var.Eşşek örnekleri var. Çocuklara yaşlılara hallenen psilik insanlar var.
NE yaparsanız yapın ülkedeki sorunların %90 ı eğitime bağlı.Eğitimsizlik eğitimsizlik ve eğitiminde kalitesizliği buralara getirdi ülkemizi.
%100 eğitim olsaydı bu tür eylemler olurmuydu peki ? Tabiki olacaktı.Ama bu kadar pislik vakalarda olmayacaktı.