Aslında sizin sorununuz iletişim sorunu. Konu başlıgında siyaset hariç demişsiniz kimse siyasete girmedi.
Farklı bir arkadaş tanıdıkları olmayanlar bundan şikayetci dedi sizi ayırarak ama onu üstünüze alındınız.
Torpil kavramı sizin ne anladıgınız ile alakalı bir durum. Ben elimden geldikçe herkese yardımcı oluyorum bu davranısım bana da herkesin yardımcı oldugu kazancını saglıyor. Lütfen kitap okuyun
Siyaset uyarısını bilerek ve a partisi b partisi belediyesinde bu işler böyle dönüyor denmemesi için yazdım. Torpil yapabilecek fakat yapmayan , istemeyen onurlu insanlar da var. Ben diyorum ki üç ay randevu kovaladım bekledim ve geldim bir başkası sırf tanıdığı diye randevu almadan önden giriyor sence bu yardımcı olmak mı yoksa randevu alan kişinin hakkını mı gaspetmek? Ben kitap okuyacak fırsat bulamadım ama senin okuduğun kitaplarda torpil/yardımcı olmak diye geçiyor sanırım. Birinin bana yardımcı olmasına gerek yok. Ben hakkım olmayan hizmeti erkenden alacağım ve sen yardımcı olmuş olacaksın öyle mi?