alicemalturan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu yapmak pek mümkün değil gibi ayrıca kullanıcının ses seviyesini kısıtlamak kullanıcı deneyimi açısından da kötü bir hareket olacaktır.
Mümkün hocam niye mümkün olmasın. Çalışıyor zaten ama odak problemi var. Klavye açılana kadar çalışmıyor. Zaten isteğe bağlı olacak, uygulama ayarlarından açılıp/kapatilabilmesi şeklinde.

VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
React native de bazı api ler, build almadan çalışmıyor. Muhtemelen benzer bir durumdan müzdaripsiniz. Native tarafla haberleşemiyor flutter bence. Build alıp kontrol ettiniz mi? Birde permission larda var mı bu bilmiyorum ama buraya da takılıyor olabilir. Flutter bilmiyorum sadece fikir vermek amaçlı aklıma gelenleri söylemek istedim.
Valla hocam düşündüm de hiç build alıp denemedim. Hiç çalışmamazlık değil, sadece klavyeye focus'lanmadan çalışmıyor. Debug mod olarak kurulu zaten telefonda ama release ye de bakayım inşallah.

2018 den beri kapatılmamış onlarca hata raporu buldum github'da.

Denemediğim yöntem kalmadı. Denemediğim paket de kalmadı. Hatta Java/kotlin bilmesem de uğraşıp platforma özel kod da ekledim. Yok hiç bir şekilde klavye odağı gelmeden çalışmıyor. Bunun flutter çekirdek sorunu olduğunu düşünüyorum ama 5 yıldır da çözmemezlik yapılmaz herhalde.

Klavye odağından bağımsız olarak her tıklamada MIUIinput tıklandığına dair log gönderiyor. Onu yakalamaya çalıştım ama onu da beceremedim.

Java/kotlin videolarına da baktım orada 3-4 satırla çalışıyor. Yani android kısıtlaması yok. Flutterda sorun var bence. Tabi bu özelliğe ihtiyacım var, bunaldım. Cevaplar için teşekkürler.