Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gün sonra eşyalarınızı toplayın çıkın yoksa ben atarım diyecekmiş gibi bakıyor.

Ankara da nerde bulunuyor kedi?
Yaklaşık 20 gündür Çankaya'da benimle kalıyor hocam. Ancak evimde başka bir kedim daha var. Kedim çok yaşlı. Defne de bir o kadar oyuncu. Birbirlerine uyum sağlayamadılar. İkisi de çok korkak zaten. Evdeki diğer kedim Defne geldiğinden beri depresyonda. Yemesi, içmesi değişti. Çok tüy dökmeye başladı. Ayrı odalarda tutsak bile ikiside stres altında. Tedavi ettirir sonra kalıcı yuva buluruz dedik. 20 gündür paylaşmadığım yer kalmadı. Yuva çıkmadı. İkisininde sağlığı etkileniyor bu şekilde.

mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim kediyle anlaşabileceğini düşünsem bir dakika durmam sahiplenirdim. Ne kadarda güzel bakıyor.
Çok güzel ve nazlı bir çocuk hocam Benim kedim yaşlı ve korkak olduğu için 20 gündür ayrı odalarda tutuyoruz. Evlerinde bir sürü kedisi olanlar nasıl birbirlerine alıştırıyorlar bir türlü çözemedim. Diğer kedim doğduğundan beri hep tek. Stresten hasta oldu yeni kedi gelince. Bu yüzden kalıcı yuva bulmak zorundayız. Tabi ki bulana kadar bizimle kalmaya devam edecek. Kesinlikle pansiyona vs. vermem.