Her hafta mutlaka böyle bir yorum görüyorum "Foruma GET sistemi gelsin çok iyi olur"

Az önce de gördüm aklıma geldi. Neden sıklıkla isteniyor bu sistem hala anlayamadım. Buradaki en büyük yanılgı sanırım bu sistemin ücretsiz olacağı.

Benim düşüncem %15 ile %20 arasında komisyon ücreti kesileceği. Yani ben 400 liralık bir satışta 80 lira komisyon vermem gerek. Bu işlemi her 5 kez tekrarladığımda bir hizmetimi ücretsiz vermiş oluyorum. Bunun yanı sıra aldığım ödemelerin bir sonraki iş günü yatması da cabası.

Alıcı arkadaşlar içinde şöyle bir şey olacak. Profili sağlam olan satıcılar alınacak komisyonu hizmet fiyatına eklediği için hizmet ücreti artacak. Bu da alıcıya yansıyacak.

Ki bu sistemin de benzer problemleri her zaman çıkacak. Örneğin satıcı işi alacak para havuzda kalacak ama satıcı işi yapmazsa alıcının parası iş için kaç gün belirlendiyse onun sonunda geri dönecek.

Bu forumun en iyi yanlardan birisinin ücretsiz hizmet verme ve alma imkanı olduğunu düşünüyorum. Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?