versarje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Islak imzalı evrağı her firma istiyor ? Islak imzasız hiç bir yerde işlem yapılmıyor zaten.. Bende netspeed geçtim 2-3 kere aradılar evrak göndermem için gönderdim. Başınıza bir iş gelince direk firma kötülemeyi bırakın hocam sadece siz değil forum genel kullanıcıları içinde aynısı geçerli aslında. En ufak bir şeyde direk karalama.
Ucuz diye netspeed geçtiniz evrak göndermediniz onların hatası mı oldu ? Muhakkak aramışlardır. Neyse TurkNet'e 250 verseydiniz keşke. Millenicom yeni müşterilere indirim yapıyorsa orayı deneyebilirsiniz.

*Şahsi fikrim.
250 ye geçeceğini duyduğum için taşıma kararı almıştım, 2 evim 1 ofisim var doğal olarak 3 ayrı yere internet faturası ödüyorum.
Kaldı ki TurkNet' e ofiste ve evlerin birinde 130 TL veriyordum çok merak ediyorsan söyleyeyim, en son faturamda taşıdıktan sonra kesildi 100 küsür olarak.
Ben yukarıda imzalı evrak niye gönderiyoruz mu dedim? Sorgulamadan göndermişim dedim.. Telefon ile aranmışım günde 20 tane 0850 li numara arıyor belki gözümüzden kaçtı bi mesaj bırakamıyorlar mı? Abonelik işlemi için köpeğimi uyutmadılarda internet kesileceğinde niye 2 defa arayıp birdaha aramamışlar sence bana bunun açıklamasını yapar mısın?