14 Şubat günü TurkNet firmasından ofisimdeki ve evimdeki interneti netspeed denen firmaya taşıdım.
Whatsapp üzerinden ıslak imzalı belgeleri ve kimliğimi ilettim, 30 gün içinde evrakları göndermeniz gerekiyor dendi.
Yoğunluktan unuttuk, bugün evrakları gönderdim eve bir geldim interneti kesmişler. Yahu 2023 yılında internetin su gibi ihtiyaç olduğu yerde hiçbir haber vermeden hiçbir borcum olmadan çat diye kesmelerine mi sinir olayım, 30 dk müşteri hizmetlerine bağlanmayı bekleyip kimseyle muhattap olamadım buna mı sinir olayım?
Hemen ardından bir daha aradım yeni abonelik diye tuşladım ve bağlandım. Borcum var mı ? diyorum yok diyor, fatura kesildikten ne kadar süre sonra ödemişim diyorum 2 saat sonra diyor.
Bana 30 gün içinde evrak gönderin dediniz haklısınız unuttum ama neden internetimin kesileceğini söylemediniz diyorum biz size ulaşmaya çalıştık diyor..
Yahu her konuda mesaj atıyorsunuz da bunu mu atamadınız dedim, efendim sistem böyle işliyor diyor.
Sorgusuz sualsiz internetimi açıyorsun, faturamı ödüyorum, kimliğimi sana atıyorum, imzalı evrağı gönderiyorum sonucunda mağdur olan yine ben oluyorum. Zehir zıkkım olsun ya.
Evraklar yarın ulaşır muhtemelen ve iptal işlemini başlatıyorum, önerebileceğiniz internet sağlayıcı firmalarınıda aşağıya bekliyorum.
Adamlar bakkal dükkanı işletir gibi internet dağıtıyor, sonucunun bu olacağını düşünemedik.

dipnot : evrakları göndermemek benim hatam, bahsettiğim konu kesileceğine dair bir haber verilmemesi yoksa kimseyi kendi unutkanlığım yüzünden suçlamıyorum.