BLACKDOWN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha ad soyadın değiştirilmesi sonucu bilmediğimi söylemişsin. Ben yıllardır bu işi yapıyorum, herşeyi deneyerek yapıyorum, senden çok daha fazla bilgim TECRÜBEM var. BEN DENİYORUM ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM SENİN GİBİ KAZMA GİBİ BOMBOŞ YALAN YANLIŞ BİLGİLER YAZMIYORUM. BENDEN KAYNAK İSTİYORSUN, SÖYLEDİen sana zaten saygı duymuyorum. Ne yaptığını bilmeyen boş adamın tekisin. Tenekesin. Anca ses çıkarıyorsun. Sana kanıtlarını gönderdim üstüne seni söylediğin hakaret ettim. Hala burada bana laf atıyorsun.

TÜRK MİLLETİNE ASLA İYİLİK YARAMIYORUM, METHODUDA HİÇBİR ŞEKİLDE PAYLAŞMIYORUM, TİCARİ KONUMU AÇIYORUM, PARAMI ALIYORUM İŞİME BAKIYORUM. BİZİM MİLLETE HİÇBİR ŞEY YARAMAZ. BU KONUYADA ARTIK ASLA CEVAP YAZMIYORUM. Moderatörletden ricam kilitlensin veya GEYİK kategorisine taşınsız. Faydasız bir konu hiçbir gerekliliği yok. Çözüm yok sonuç yok.

BANA ŞANSA 1 tanesinde verified açmışsın dedin, 2 ledim sana gönderdim üç kelime oldun. Hala burada bana laf söylüyorsun. Bilgisiz bomboş teneke insanlardan kimseye hayır gelmez, kendine bile yarar gelmez. Ben en başından beri insan gibi konuştum, bana ordan çıktın method falan yok dedin laf attın. Lütfen bu konuyu kilitleyelim. Gereksiz yararsız full bomboş bilgilerin olduğu saçma bir konu. Ticari konumu açarım 10.000 liradan almak isteyen gelir alır. İŞLER BÖYLE OLUNCA MİLLETTEN KÜFÜR, HAKARET YEMİYORSUN. TÜRK MİLLETİNE ASLA İYİLİK VEYA YARDIM YARAMIYOR. BEN BURADA BUNU ÇOK İYİ ANLADIM. Canı isteyen cumartesi açacağım ticari konuma gelir.
Halen neye göre diğer hesapların available olduğunun, ve bilgilerimin yanlış olduğunun kanıtını iletmediniz, şuan tamamen boşuna cevap yazmış oldunuz :) Size zaten saygım yoktu şuan eksilere indi şu cevabınızdan sonra. "Boş teneke" lafını ve kanıtsız bilgilerinizi de gidip başkasına inandırın, ben yemedim açıkcası :)

Oturun ülkeye gelmesini bekleyin, böyle insanlara prim vermektense beklerim daha iyi. 1-2 ay'a gelecek aboneliği bekleyemeyip para kaptıran elemanlara da şimdiden acıyorum kolay gelsin.