Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar;

Özellikle PHP ile ya da farklı dillerde özellikle bot programlarken birçoğumuz Cloudflare'i geçmekte zorlanıyoruz. Bu konuda genellikle ücretli destek almak zorunda kalıyoruz. Şu anda bu sorunu çözmeye yönelik bir proje üzerinde çalışıyorum. Bana özel mesaj ile harf ve rakamdan ibaret kullanıcı adını ve bağlanmakta sorun yaşadıkları örnek birkaç site adresini gönderen arkadaşlara, Cloudflare'i bypass etmelerine yarayacak linki ücretsiz olarak göndereceğim. Bağlanmak istedikleri sitelere, bu linkin üzerinden, ister get ister post metodu ile bağlanabilecekler. Ayrıca cookie tanımlayarak sitelere giriş yapabilmeniz de mümkün.

Proje şu anda geliştirme aşamasında ve her siteye erişimi, %100 Uptime'ı vs. kesinlikle garanti etmiyorum. Ben hem böyle bir hizmetten yararlanmak hem de bu projenin geliştirmesine katkı sağlamak istiyorum diyen arkadaşlar bana özel mesaj ile harf ve rakamdan ibaret kullanıcı adlarını ve bağlanmakta sorun yaşadıkları örnek birkaç site adresini göndererek link alabilirler.

Daha başlangıç aşamasındaki bu projede aşırı kullanımdan dolayı meydana gelebilecek sorunların önüne geçebilmek adına, her kullanıcıya saatlik 100 istek sınırı koydum. İlerleyen süreçte, proje geliştikten sonra, bu limit artırılacak ya da tamamen kaldırılacaktır.

Örnek kullanımlar (PHP):

Cookie tanımlamadan, siteye direk bağlanmak için;

$response = file_get_contents("LİNK BURAYA YAZILACAK");
Cookie ile siteye giriş yapmak için;

$ch = curl_init('LİNK BURAYA YAZILACAK');
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, TRUE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, "cookie=COOKİE BİLGİLERİ BURAYA YAZILACAK");
$response = curl_exec($ch);
curl_close($ch);
NOT: Projenin haricinde bir fikriniz varsa, lütfen farklı bir konu açarak bunu belirtin. Örneğin; bunun için şu kullanılabilir, şöyle yapılabilir vb. gibi. Lütfen, proje haricindeki mesajlarınızı konuya göndermeyin. Proje haricinde benimle bilgi paylaşımı yapmak isteyen arkadaşlar da özel mesajdan bana ulaşabilirler. Teşekkür ederim.
Yaptiktan sonra mutlaka rapidapi.com uzerinde satmayi dene. Ornek api https://rapidapi.com/fliot/api/cloudflareripper/pricing
Ufak bir deneme paketi ile onlarca kisinin denemsini saglar feedback toplarsin.
Ben kendime ozel gelistiridigim apileri belirli limitler ile burada yayinliyorum ki random insanlar farkli senaryolar ile test etmis oluyor.