aselsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@BLACKDOWN; ve @TurkishMethods; hocalarım ne olursa olsun birbirimizi kırmaya gerek yok. Burada hepimiz el birliğiyle bir amaç uğruna bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Böyle küçük şeyler için birbirinizi kırdığınıza değmez.
Yok hocam bana adam akıllı cevap vermesini istiyorum burda konuşacaksan arkasında duracak şeyler söyliyeceksin böyle ağzı olan konuşur ise doğru düzgün cevaplar da vermiyecekse ne için burdayız? Adam ROLLOUT YOK diyor, neye dayanarak bunu diyor? O halde şimdiye kadar alanlar Uzaylılarla iletişime geçerek mi aldı :D? Daha Ad Soyad'ın değiştirilmesi sonucu mavi tikin düştüğünü bilmeyen adam bize method öğretmek istiyor farkında mısınız? İster çalışsın ister çalışmasın gerçekten umrumda değil fakat gelipte burda kanıtsız herşeyi yalanlayan birisine bir gram saygı duymam gereken cevabı da veririm. Burda doğru veya yanlış biz Meta çalışanı değiliz ki doğruluğunu onaylayalım, sağlam kayıtlardan aldığımız bilgileri paylaşıp insanlara yardım etmeye çalışıyoruz, ordan bir çocuk gelip burda hepsini yalanlasın bizde susalım çünkü sözde method bulmuş da 1 hafta paylaşmıyor da falan filan. Neyse benden bukadar. Herkese bol şans.