Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak bu sana son cevabım senin gibi birisiyle daha da münakaşaya girmem.

Gündemi takip etmiyorsan ülkenin profesörlerinin yıllardır ısrarla uyardığını görürsün. Elinin altında internet var, arşivlere bakabilirsin. Genelleme yaparak konuşma ben kiracıyım. Yetkililer ONAY vermezse, ÖNLEM almazsa kuş uçmaz ülkede. Legal tarafından bahsediyorum.

Dini konulara gelirsek herkesin inancı kendine. Benim başıma yağacak olan taş yarın senin de başına yağacak. SİZİN GİBİ İNSANLAR DİNDEN insanı soğutur. Avrupa, Kuzey Amerika neden bizim çektiğimiz çileyi çekmiyor? Gençleri neden rahat bu kadar? sorguladın mı hiç bunları? Yoksa onlar dinsiz onlardan banane mi diyeceksin?

Pandemide diğer ülke yardımları vs bizimkilerin yardımını hiç kıyasladın mı? Kaç tane esnaf iflas etti? Kaç aile işe gidemediği için aç uyudu?

Deprem bölgesinde maddi durumları elverişli olamayan, şehri terk edemeyen kaç aile titreyerek soğukta yerlerde yattı? Evleri yıkılan akrabası eşi dostu olmayan insanlar çadırları toplandıktan sonra nerede kaldı? Siz bu kafalarla devam edin. BETER OLUN.
Amerikayı da kasırga vuruyor her sene oralarda da hâla sürekli evler yıkılıyo birçok insan zarar görüyor.

Avrupada da sürekli seller oluyor. Kar yağışları afet boyutuna geliyor.

Oralarda daha deprem görmedik henüz olursa görücez bakalım kalitelerini.

AYRICA BEN sonuna kadar sorumluların tutuklanmasını istiyorum. Evlerin yapılırken mevzuata yönetmeliğe uygun yapılmasını istiyorum. Yani tevekkül ediyorum zaten ama önce önlemi almaktan yanayım senin dediğin gibi

Ama sen olayı çok saçma sapan yerlere çekiyorsun alakasız alakasız yerlere cekiyorsun

Sen beter ol da depremzede kardeşlerimize bir şey olmasın Allah onlara yardımcı olsun ben de elimden geldiğimde olmaya çalışıyorum zaten.