Evet şans olarak açılmış doğru 3 hesap açtım hepsi şans. Birkaç güne şansı görürsün. Ben artık seninle muhatap olmayacağım dostum. Özelden yalvarıyorsun burda ahkam kesiyorsun. Nasıl bir boş adam olduğunu birkaç güne anlayacaksın. Paylaştığım method ile gidip mavi tik alırsanda adam değilsin. Başka birşey söylemiyorum.
Diğer arkadaşlarım ben kimseyi mağdur etmek istemiyorum. Ben yanlış bir işlem yaptım instagram beni bekletiyor. Siz yanlış bir işlem yapıp günlerce beklemeyin diye hesabıma mavi tiki alınca direkt hepsini adım adım paylaşacağım. Bende yeni tecrübe ediyorum kimsenin beni ayıplamayacağını da biliyorum. Ama inanın sizin iyiliğiniz için şahsi hesabınıza alamazsanız bir anlamı kalmıyor zaten. İsim değiştirme ile ilgili bir arkadaşta yazmış teşekkür ediyorum ama isim değiştirme işlemini zaten yaptım tekrar başvuruda bulunmam için bekletiyor. İade bekleyen arkadaş benim iademi 1 günde yaptılar. Başvuru ekranı tekrar açıldı ücret daha Bankaya yansımadı. Konu taslağım bile hazır sadece oraya mavi tik almış başarılı hesabıda ekleyip konuyu açacağım.
Birincisi özelden falan yalvarmadım nerden çıkardınız bunu ayrıca anlamış değilim özelden sadece numaranızı ve nasıl yaptığınızı sordum kayıtlar mevcut, ikincisi konu ilk açıldığında burda 7/24 takılan sen şimdi gelip burda bana çocuk gibi laflarla dalaşıp burda kaynaksız laf sokma çaban aşırı komik. Tekrar tekrar yeniliyorum ve tekrar söylüyorum, halen sorularımla alakasız cevaplar veriyorsunuz, ben sorularımın cevabını istiyorum neye göre rollout yok dediniz? Available hesaplar sizin "method" ile mi açıldı? Kaynak atana kadar sizi muhatabıma almayacağım, ikimizin amacı asılsız veya doğru fark etmeksizin duyduklarımızı ve kaynaklı bilgileri veya verileri R10 halkına kâr amaç gütmeden yardım etmekti, çocuk gibi tavırlar sergileyen insana bir gram saygım olmaz, beni adam hesabına alana kadar da olmayacaktır. Teşekkürler.