Evet şans olarak açılmış doğru 3 hesap açtım hepsi şans. Birkaç güne şansı görürsün. Ben artık seninle muhatap olmayacağım dostum. Özelden yalvarıyorsun burda ahkam kesiyorsun. Nasıl bir boş adam olduğunu birkaç güne anlayacaksın. Paylaştığım method ile gidip mavi tik alırsanda adam değilsin. Başka birşey söylemiyorum.
Diğer arkadaşlarım ben kimseyi mağdur etmek istemiyorum. Ben yanlış bir işlem yaptım instagram beni bekletiyor. Siz yanlış bir işlem yapıp günlerce beklemeyin diye hesabıma mavi tiki alınca direkt hepsini adım adım paylaşacağım. Bende yeni tecrübe ediyorum kimsenin beni ayıplamayacağını da biliyorum. Ama inanın sizin iyiliğiniz için şahsi hesabınıza alamazsanız bir anlamı kalmıyor zaten. İsim değiştirme ile ilgili bir arkadaşta yazmış teşekkür ediyorum ama isim değiştirme işlemini zaten yaptım tekrar başvuruda bulunmam için bekletiyor. İade bekleyen arkadaş benim iademi 1 günde yaptılar. Başvuru ekranı tekrar açıldı ücret daha Bankaya yansımadı. Konu taslağım bile hazır sadece oraya mavi tik almış başarılı hesabıda ekleyip konuyu açacağım.
Peki hocam sen alana kadar, bu buldugun yontem her neyse artik onu instagram kapatirsa ne olacak? Dun Verified menusu pat diye gitti mesela bugun geri geldi falan. Sen zaten suan verified almis sayilirsin ekran fotosunu koyman icin rica ederim bu kadar insani Cumartesiye kadar bekletme. Ac konunu gelip tesekkur edelim.