Ben grubuma bir tane Amerikalı kızı moderatör yaptım iş yapar belki diye ama fayda sağlamadı. Başka birini denk getirirsem onu moderatör yapacağım.
öyle olmuyor direk olarak yabancılar farklı düşünüyor ben kimseyi mod yapmadan hareket ediyorum mesela
Geçen gün bir konu açmıştım ancak cevap alamadım. Bir kaç tane affiliate grubu takip ediyordum. Bana Facebook messengerdan 10 kadar ayrı ayrı açılmış takipçisi olmayan sayfalardan grup reklamı için mesaj geldi ve bu gruplar kısa sürede hatrı sayılır takipçiye ulaştı. Bende yapmayı denedim ancak beceremedim.
Konu linki:
https://www.r10.net/facebook-ticari-...-mesajlar.html
Elin Bangladeşlisi, Arabı, Hintlisi acayip grup kasıyor ama biz yapamıyoruz.
şu tarzdada kasım yapılabiliyor mesela bir hesap ayarlıyorsun bu hesabın eski olması önemli profilini falan şekillendirdikten sonra facebookta yabancı sayfaları takip eden insanları arkadaş ekliyorsun sonra hesabını kendi grubuna ekleyip o hesaptaki arkadaşlarıda o gruba davet ediyorsun bunun şöyle bir sıkıntısı var nedendir bilinmez facebook arkadaş isteğini atmana engel olduğu oluyor fazla istekten dolayı değil başka bişeyden dolayı tanıyormusunuz gibi gibi şeyler yazıyor böyle hata veriyor çözülürse seriden kasılabilir