bdemiraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben E Devlet üzerinden başvurdum SMS gelmedi ama E Devletten kontrol ettim. İzmir/Merkez asil gözüküyorum.
İzmir merkez diye belirttikleri tam nerde belli değil. Türkiye'de değilim şuan aileme toki numarasını arattım ama açmıyorlarmış. Web sitelerine baktım. Sorularıma cevabı olan var mı?
Süreç nasıl işliyor.

Asil belirlendim 2+1 veya 3+1 kurası olacak sonra kat kurası olacak sonra da bankaya sözleşme için mi gitmemiz gerekecek?
4 ay bir süreyle Türkiye dönmem mümkün değil gibi Avrupa oturum kartım gelmeden gelemiyorum. Yoksa kartım iptal oluyor. Herhangi bir durumda babama konsolosluktan vekalet verebiliyorum. Ancak bankadan yapılacak işlemleri vekalet ile babam benim adıma tamamlayabilir mi?
Ve peşinat %10 versem dahi seneye veya bu sene sonunda tüm parayı versem yani 2+1 600 bin TL veya 800 bin TL olarak kapatabilir miyim? Çünkü memur zamlarından az da olsa ülkede enflasyon artışından çekiniyorum. Yoksa bende 10 yıllık ödeme ile almak isterdim.
Sorularının cevabının hiçbirini bilmiyorum hocam ama 1 tanesinde tahmin yürütebilirim. 4 ay süre içerisinde bu işin yapılacağını hiç sanmıyorum.