Site için düz ve açıklamalı videolar olmalı bence. Shorts'da çekilmeli ama atıştırmalık veya basit yemeklerde kullanılabilir. Shorts'u siteye entegre etmek zor oluyor. Çirkin duruyor. Belki trendyol'un sitedeki gibi instagram hikayeleri gibi bir alan yapıp o alanda shortsları sergileyebilirsiniz.



Onun dışında domain adı, ziyaretçilerin evidenki malzemelere göre yemek önermesine daha yatkın bir domain. Yani mesela evde, at eti, kımız ve patates var. Ziyaretçi bunu sisteme girecek ve karşısına çeşitli yemek tarifi önerileri çıkacak. Bu tür siteler dünya'da yaygın ama türkiye'de daha az var. Değerlendirilebilir bir boşluk.

Bir şekilde yemek tariflerini metin olarak sunarken farklılaşmanız gerekli. Spam içerik olacağı için değil, dikkat çekmek için. Her yemeğe özel püf noktaları verilebilir veya bir malzeme eksikse onun yerine ne kullanılabilir onun bilgisi verilebilir her yemek için.

Son olarak AMP sayfalarınız kesinlikle olsun bu sektörde iş yapıyor