Merhabalar
yemek ile alakalı
alan adı var elimde hep değerlendirmek istiyorum fakat worldpress ile başlayacağım youtube den video ekleyip siteye ekleyeceğim ( video ve yemekleri eşim yapacak ) ve Youtube Short olarak mı yoksa normal video olarak mı eklemem gerekiyor hangisi faydalı olur ? bir yemek tarifini 20 dakika video çekerek mi yapmalıyım yoksa 5 dakika mı olsun.
ayrıca :
aklımdaki sorun şu yemek tarifi sitelerinde makale önemi var mı sonuçta tarifi hemen hemen her yerde aynı spama girer mi içeriği paylaşırken nasıl paylaşmalıyım örnek verebilecek arkadaş varsa çok sevinirim.
NOT : SİTE KURULUMU YAPILMADI ŞUAN SADECE FİKİR İSTİYORUM ( ZAMANIM KISITLI DİYE İLGİLENECEK ZAMANIM YOK ŞUAN ) projeyi kafamda netleştirdikten sonra yapacağım