BLACKDOWN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibi hala yalan yanlış bilgiler veriyor arkadaşlar. Hatalı işlem yapmam sonucu asıl hesabımda mavi tik başvurusunu cumartesi yapabileceğim. Bildiğiniz gibi ID kimlik doğrulaması yapıldığı için meta verified available olsa bile onay alamıyorsunuz. Gerçek kimliğiniz ile aynı isim soyisim ve doğum tarihiniz olmalı. Ayrıca bir kimlik ile sadece bir hesaba verified alabilirsiniz. Aynı kimlik ile 2 hesaba verified almanız mümkün değil. Twitter blue dan farklı bir sistem, meta verified bölümlerim halen açık sadece günün dolmasını bekliyorum. Hesabımı rahat bir şekilde onaylatınca sizlere de dönüş yapacağım. Rollut diye birşey de yok, öyle birşey olsa 3hesabın verified bölümünü açamazdım. Sydney de yaşayan insanlarda bile not available hatası mevcut. Söylediğim gibi sorun hesap ile ilgili, konum ile ilgili değil.

Ayrıca Meta Verified aldıktan sonra hesabın isim soyisimini değiştirirseniz mavi tik düşüyor ve hesap tekrar onaya gidiyor. Kimlik bilgileri harici isim soyisim yaptıysanız tekrar tik verilmiyor. Kendi hesabımda yaptığım hatalı süreç buydu ve tekrar ismimi güncellemem için 7 gün beklemeye alındım.
Madem çok biliyorsunuz rica etsem şuan available olanlar neye göre açılıyor bilgi verir misiniz? Madem rollout yok available olanlar da mı sizin "taktiği" uyguluyor?
Siz böyle yazınca aklıma türlü türlü sorular geliyor, ve inanın bana tek ben değilim burda bilgi alıp veren, sağlam kaynaklardan alıyoruz ve veriyoruz. Buarada rollout yok demişsiniz, küçük bir araştırma ile gayet de var olduğuna şahit olabilirsiniz.

Şimdi bu küçük tartışmalar bir yana neye dayanarak bu söylemleri söylediğinizi iletip bizi bilgilendirirseniz seviniriz, nede olsa şuan forum sizden haber bekliyor bunu biliyorsunuz.

Sağlam kaynaklar, kanıtlar ve bilgiler sunmanız durumunda konuyu üst mesajlarda dediğiniz gibi izninizle kaynak olarak sizi etiketliyerek güncelleyeceğim, ki "sizin söylemlerinize göre sözde" yanlış bilgiler yayılmasın.