Yosnac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu da bir sorun hatta büyük bir sorun evet ama çok daha büyük sorunlar varken bunlarla uğraşmak birazcık ertelenecektir hocam hükümet değişiminde yeni gelen hükümetin en son yapacağı şeylerden birisi vergi indirimi çünkü bir yerden para akması lazım ki hem borçların ödenmesi hemde ekonominin canlanması gerektiği için fazla paraya ihtiyaç var o yüzden ben bu işin biraz geciktirilecegini düşünüyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur her şey bir an önce halledilir ve hepimiz istediğimiz arabalara rahatça bilebiliriz ama bu kara düzende birazcık zor gözüküyor
Bu konuda tahminlerimiz ayrışıyor çünkü gelecek yeni hükümetin. Çünkü yapacaklarına dair söz verdi gelecek kişi hatta almayın dedi 2. el araç. Direk ağzından söylenen bir sözde şuan satın alma diyorsa geldiğinde ilk uygulayacağı sözlerden biri olacaktır. Ayrıca dediğiniz gibi bir kemer sıkma politikası gidilecek çünkü alınan enkaz onarılmak değil yeniden inşa edilmeye çalışacak(ülkeden bahsediyorum) Ve bu savunduğum yani yapacağını düşündüğüm 0 larda indirim 20 yıl sonra gelmiş yeni bir iktidar her zaman ülke için en faydalı adımları göstererek atacaktır. Bunlardan bazıda tutulmayan vaadler olursa bu kötü başlayan bir başlangıç olacağı için. Geciktirileceğini dahi düşünmüyorum.