Merhaba,
belki fikir verir, ben son dönemde yaşadığım kod hatalarını Chatgpt'ye soruyorum, hızlı sonuç alıyorum. sizin kod ile ilgili şöyle bir cevabı var

Bu kodda birkaç sorun var:
  1. HTML kodu, bir değişkene atanmadan doğrudan yazılmış. Bu hatalı bir kullanımdır. HTML kodunu bir değişkene atamak ve sonra o değişkeni kullanmak daha doğru bir yaklaşım olacaktır.
  2. $konu değişkeni tanımlanmamış. E-posta konusu belirtilmediği için mail() işlevinin birinci parametresi olarak $kime değişkeni verilmiş. Ancak mail() işlevinin birinci parametresi, e-posta'nın gönderileceği kişinin e-posta adresi olmalıdır.
  3. $mesaj değişkeni tanımlanmamış. $mesaj değişkeni, HTML kodunun bir değişkene atanması sırasında oluşturulması gerekir.
  4. $adi değişkeni, HTML kodu içinde kullanıldığı yerde doğru şekilde eklenmemiştir.
Aşağıdaki kod, yukarıdaki sorunları düzeltir:

<?php 
    if(isset($_POST['fg-gonder'])){
        $kime = "xxx@gmail.com"; // hedef email
        $adi = $_POST['adi'];
        $soyadi = $_POST['soyadi'];
        $eposta = $_POST['eposta'];
        $telefon = $_POST['telefon'];

$konu = "Örnek İletişim Formu";
        $mesaj = '
            <html>
                <head>
                    <title>Örnek İletişim Formu</title>
                </head>
                <body>
                    <p>'.$adi.' '.$soyadi.' aşağıdaki bilgiler ile size form gönderdi</p>
                    <p><b>İsim:</b> '.$adi.'</p>
                    <p><b>Soyisim:</b> '.$soyadi.'</p>
                    <p><b>E-posta:</b> '.$eposta.'</p>
                    <p><b>Telefon:</b> '.$telefon.'</p>
                </body>
            </html>
        '; 
        $header  = "Content-type: text/html; charset=utf-8 \r\n"; 
        mail($kime, $konu, $mesaj, $header);
        echo "<p class='alert alert-success'>Başarıyla Gönderildi. Teşekkür ederiz " . $adi . ", sizinle iletişime geçeceğiz .</p>";
    }
?>
Bu şekilde kod, e-posta'yı doğru şekilde oluşturacak ve gönderecektir.