dogru bir tespit hocam ama işte seçim sonrası araçların birden faiz inmesi sonucu ineceğini sanmıyorum. Açıkçası düşüncem benim üstüne kredi çekip almak mantıklı geliyor bana. Merkez bankası politikası erdoğan kalsa amenna ama giderse bütün ekenomistler faiz artırımı olacak deniyor koskoca Amerika artırıyor hükümet değişince dolardan kaçışlar illaki olur tl ye. Çin de araç pazari acayip bir hal almış cip krizi yalan orada bir araba alana bir tanesi bedava hadi yeni hükümet geldi Çin li elektrikli markalar akın ederse o durumda var. Kemal amca gelirse olabilitesi yüksek şeyler araba ev balonu var Suan
PPuNisHeRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer faiz düşük olursa 953.000 tl bir suv için çok mantıklı 2018 model meganlar felan 600-800 k para istiyorlar. SIfır teknolojik bir araç 953 k uygun. Şuanda mevcut bir arabam olsa 900 k civarı değeri olsa üstüne kredi çekip kesin uzun menzilli olanını alırdım. Fakat direk cebimden 1.250 veremem malesef bu araba sayesinde millet eski arabasını değiştirebilir sıfırdan düşük gelirli alamaz. Yine varlıklı, zenginlere yaradı bu iş.