Darkanonims adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam pazarlamak kısmı önemli
Geçen bir tesbihci abi benden site için fiyat sordu 500 TL fiyat verdim tanıdık olduğu için bir ajans ile anlaşmış 4 bin TL ye bir site kurdurmuş 1 senelik alan adı ( 60 TL ) 3 aylık hosting ( 60 TL ) sitede SSL bile yok ***** bir Script kullanılmış bana diyor girerken şüpheli falan yazıyor baktım ve güldüm geçtim forum içinde piyasa düşük olabilir ama forum dışında acımamanız gerekiyor 3 bin 5 bin diyebilin gerekirse
caglarbodrumlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seo çalışması hiç bitmez malum. bence işi yaptırdığınıza %75 kendinize %25 düşünebilirsiniz sabır isteyen ve devamlılık isteyen bir iş malum. şahsen ben 1 seo işi alacağıma 3 website işi alsam daha iyiydi hem kazanç hem zaman açısından diyorum...seo çalışması aylık min. 2-3bin ideal rakamlar bence. Tabi yapılacak olan işlemlerde önemli... Websiteleri için kişisel siteler 1000-1500tl , kurumsal sitelerde aynı fiyat olabilir. Sıfırdan tasarım ve admin panel olacaksa fiyatlar 2-3x olabilir müşteriye satış için. piyasaya çok hakim değilim tamamen kendi fikrimi söyledim hocam. bol satışlar dilerim.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim