Merhabalar, bir arkadaş buradan iletişime geçip indirimli limitimi satın almaya çalışıyordu. Daha önce de almaya çalışmıştı ancak %50 peşin ödeme noktasında anlaşamadık. Az önce (10 gün aradan sonra) 2.kez mesaj attı ve peşin ödeme yapmama konusunda ısrarcı oldu ve "profilime bakar mısınız? Yine mi aynı noktaya geleceğiz?" dedi.

Bu limitimi hayır olsun diye mi ucuza satıyorum? Ödemem var ki %25'ten feragat ediyoruz. Kurumsal Plus üyemizin gerekçesi de "profilime bak", sen de benim profilime bak. Ne var şu profilde anlamıyorum. Ne Kurumsal Plus üyeler tarih oldu burada, benim sadece 2.5 yılda gördüğüm buydu. Karşı tarafa forumdaki isim soyisim ile eşleşen Hepsipay limite dair ekran görüntüsünü de iletiyorum. Yine de karşı tarafa yaranamıyorum. Bir de güzelce mesaj atıyorum, ödemelerim var yoksa neden ucuza satayım diyorum. Şu kadar (%15) ödeme yaparsanız işlemi gerçekleştireyim diyorum. Ancak değerli üye saygısızca hem forum hem de WhatsApp'tan engelliyor. Anladık en güvenilir profil sizin profil sayın engelleyen üye!

Kurumsal Plus üyeliklerin tek avantajı konuyu yukarı çekme ve sohbet gibi ek özellikler diye biliyorum. Herhalde iş ya da hayatının stresinden bana yüklenme gereği duydu. Ben konuyu açıyorum, şartları yazıyorum. Şartların dışında teklifle gelip bir de sohbetten Polat Alemdar gibi ayrılıyor. Kimlerle uğraşıyoruz. Sabır.