Öncelikle soruyu tekrar gözden geçirin, konuyu açan kişinin bizden istediği şey " Tavsiyeleriniz nelerdir ? " Benim verdiğim cevap sadece bir tavsiyedir çünkü çoğu kişide işe yarıyor. Sizde işe yaramadı diye kimsede işe yaramıyor anlamına gelmez. Burada verilen tüm cevaplar tavsiyedir. Daha sonra siz benim mesajımı alıntılayıp konuyu açan kişiye "Kesinlikle çözüm değil" diyerek tavsiye değil net bir cevap vermişsiniz ki bu cevabı vermek için hiçbir teknik donanıma sahip değilsiniz. Daha sonra komik bir şekilde kendiniz de bir tavsiye vermişsiniz
Hocam Allah aşkına neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz tavsiye verin demiş arkadaş bende söylediğiniz şeylerin denendiğini ve işe yaramadığını söylemişim yani benim söylediğim mi sizce daha konuya uygun bir şeydir yoksa bu dertten muzdarip olmayan birinin söylediği mi neyse tamam siz haklı olun. Bu konudaki son mesajımdır. Maşallah herkes her konuda uzman ki teknik donanıma sahip değilsiniz dediğiniz kişi bu lanet dertten kurtulmak için görüp görebileceğiniz her şeyi denemiş birisi ama buna rağmen varsın siz daha iyi bilin dert değil.