Size ben cevap vereyim. Dünya genelinde elektrikli araçların ilk 10 tanesinde dahi menzil 400km altındadır. Şarj süresi de yine aynı şekilde maksimum 30 dk civarındadır. Togg ise en alt modeli 314 km menzili ile hayli hayli onlarla rekabet edecek bir düzeydedir. Üst donanımda ise Fiyata zaten girmiyorum emin olun segmentinde ötv dahi alınmasa rakiplerinden çok daha ucuz.
Biliyoruz neyin ne menzili var sır değil
https://ev-database.org/cheatsheet/range-electric-car
300km her türlü düşük bi değer, eleman 300km lık mesajı alıntılamış dünya standartlarında çok iyi değer demiş ben nereden bilecem neyi kasttetiğini. Kaldıki hani araç nerede olmayan aracın hayali fiyatına göre herkes f/p güzellemesi yapar. 4 milyona yakın araç satan tesla daha yedek parça tarafında kara geçememiş siz bu aracın fizibil olarak üretilip gelişeceğini düşünüyorsanız kolay gele. Teknoloji geliştirilecekse pilde, yazılımda,elektronik aksamda geliştirilmeli, ama mevzu burada sadece ortaya siyasi bir ürün koymak araba yaptım denecek ya. Pil geliştiriyorum desen kim ne anlayacak, böyle iktsiadi olmayan işleri anca bikaç sene sonra unutulana kadar konuşuruz.