Referans olarak hizmet aldığım bir içerik kesinlikle başarılı oldu. Daha önce, kendi çabalarımla sağdan soldan edindiğim bilgileri kullanarak script kurmaya çalıştım, ancak düzgün kurulum yapamadım. bu arkadaşın hizmetini kesinlikle tavsiye ediyorum. tek seferde kurulumu gerçekleştirdim ve herhangi bir sorun yaşamadım.
Eğitimi inceledim basit bir dille tane tane tüm adımlar anlatılmış. Pdf okudum sonrasında video izledim , domain ve hostingi kurma, kısımlarından sonra mysqlveritabanı oluşturma , php myadmin düzenlemeleri vs. scripti kurulumunu kısa videoda çok iyi şekilde göstermiş. Daha önce hiç yapmamış birisi bile bu eğitimle site kurabilir.
İşin en güzel kısmı smm paneli ücretsiz vermiş olması

300-400 den aşşağı smm paneli satmıyorlar .
Eğitim temel düzeyde anlatılmış ve gayet sade bir dille anlatım yapılmış. İçerik tamamen öğrenmeye dayalı. Adım adım yapılması gerekenler anlatılmış konuyu uzatmak için boş cümlelere rastlamadım.
Eğitim ayrıca video olarak da desteklenmiş. Gerekli durumlarda kendisinin yardımcı olacağına eminim.
Üstüne hediye olarak paneli de verilmiş. Böyle bir bir eğitimi bizlerle paylaştığı için Yunus hocama teşekkürü borç bilirim.
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim 🙏