Herkese iyi forumlar,
2 Gün önce bir şey farkettim WhatsApp'ı telefondan ziyade daha çok WhatsApp Web PC Uygulamasında kullanıyorum.
Aynı şeyi bugün tekrar farkedince bir kaç arkadaşıma haber verip birlikte test ettik ve sonuç değişmedi.
Gelelim bu garip Bug olayına
Biriyle konuşurken çevrimiçi özelliğini neden kapatmadığını falan sordum o da kapalı olduğunu söyleyerek ayarların SS'ini attı. " Galiba anlık bir bug oluştu " diyerek geçiştirdim. Fakat aynı şey farklı bir kişiyle bugün tekrar yaşandı ve ben de arkadaşlarıma sordum test etmeye başladık.
Hepimiz aynı sonucu aldık fakat halen şüpheli yaklaştık belki de sadece yazdığımızda Çevrimiçi görünüyordu diyerek birimiz WhatsApp'ını çevrimiçi bırakıp bekledi biz de ona yazmadan bekledik ve Evet Çevrimiçi Görünüyordu.
Aynı anda telefondan baktığımızda ise hiçbir şey görünmüyordu yani çevrim içi olduğu görünmüyordu. Bunun üzerine şüphelerimi kendimce Onayladım.

Sonuç:
Bir Kişinin Çevrimiçi Özelliği Kapalı bile olsa WhatsApp Web üzerinde bu özellik gizlenemiyor.

Bu tabii ki sadece 5 Kişiyle yapılmış bir test Mümkünse siz de deneyerek görebilirsiniz böylece bunu kanıtlamış veya tezimi çürütmüş oluruz. Umarım işinize yarar