İyi forumlar, deprem nedeniyle günlük işlerim için kullandığım dizüstü bilgisayarımı satıyorum
Fotoğrafları akşam yükleyeceğim. PC yanımda değil genel olarak özellikleri
Bu şekildedir, bataryası 2 aylık, orjinal bataryası vardır 2 saat rahat götürüyor. Ram 12gb'a yükseltildi. 1TB HDD yerine 120gb sata ssd takıldı. Kozmetik olarak 9.5/10 alır. PC yanımda olmadığı için akşam yükleyeceğim fotoğrafları. Çalışmayan aksamı yoktur. Çok kullanılmadı desem yalan olur neredeyse hiç kullanılmadı. Etiketlerinin kenarlarında dahi kalkma yoktur. Adaptörü orjinal. Herşeyi orjinal. Fotoğraflarla daha detaylı bir şekilde konuyu güncelleyeceğim.
Fiyat 6500₺ düşünüyorum, pazarlık yapılır.
Fotoğraflar eklendi
En son görsel batarya görselidir. Bataryanın yıpranması ve kaç saat kullanımla % kaç kaldığını gösteriyor. Kısaca anlatmam gerekirse, batarya aslen 30.000 mWh, Yıpranma ile birlikte maksimum 24.960 mWh olarak çalışıyor. %100den %17.3'e düşmesi 2 saat 11 dakika sürmüş anlık kullanım ile 15 dakika daha kullanabilirsiniz diyor. Bu kullanımda yüksek performans olarak kullanımıdır.
**Bazı fotoğraflarda üst kapakta kabarcık gibi şeyler çıkmış kabarma yoktur. Yeni silip çektim fotoğrafları. Islaklık sadece.