Konu sahibinin
@sakalper; nezaketi ve vizyonu çok hoşuma gitti. Forumu sizin gibi kişilerle paylaşmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.

Sevgili moderatörümüzün sözleri verilen cezadan daha ağır olduğunu düşünüyorum umarım aklı başına gelir.
Ne yazık ki inkilaplardan uzaklaştıkça artık her konu politik ve siyasete yönelir oldu. Bu konunun açılış amacının ne olduğunu anlamaya çalışalım.
@sakalper; Sizede projenizde gönül dolusu başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim
@AtamanDms; hocam. Maalesef bazen böyle şeyler olabiliyor. Ben aklı başında bir birey olduğumdan beri çok şükür ki birlikte yaşamanın, ayrıştırıcı ve kaba olmamanın, nezaketi elden bırakmamanın değerlerini anlayarak büyümeye çalıştım

önce aileme sonra çevremdeki insanlara bu yüzden çok teşekkür borçluyum. İnsanlarımız sadece birbirine kırdırılıyor, yoksa burada kimseye kızamam çünkü bazen insanlar kendi fikirlerini değil topluluğun fikirlerini benimsiyor

oysa ne güzel fark gözetilmeksizin sevgiyle ve saygıyla yönetilmek
Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin gençleriyiz. yaşayan her vatandaş ise bu ülkenin birer bireyi. Yapılması gereken çok basit kuşaktan kuşağa aktarılan nefret dilini engellemek, öğretmek, eğitmek ve kişisel gelişimine destek olmak. Böyle bir coğrafyada taşı toprağı altın nimet olan bu ülkede inanıyorum ki biz de bu ülkenin fertleri olarak güzel günler yaşayacağız

tekrardan teşekkür ederim güzel yorumunuz için hoşçakalın