Hayattan tecrübe edinecek kadar yaşadım ve tavsiye verecek konumda olduğumu düşünüyorum.

Sizin hakkımı arıyorum diye hakem heyetleri ile sırf ego tatmini(çünkü 4TL'nin hakkımı arıyorum müdafaası olmaz) bir kaç kuruş maddiyat, o mağazadaki mobbing, stres, ev geçindirme mücadelesi gibi meziyetler altındaki çalışanlardan MANEVİ yük olarak çıkacak ve hayatlarını kötü yönde değiştirecektir. Sizi de ELBETTE BURADA KUTLAYACAĞIZ. ÇÜNKÜ HAKKINIZI ARADINIZ.

Ancak bilmeniz gerekenler var. Türkiye'nin %99'unun haberlerinin dahi olmadığı verilere eriştim. Karaborsada, el altında, siyaset meydanında, din pazarlarında, camilerde, genelevlerde, haber kanallarında, algı operasyonlarının yönetim merkezlerinde, silahlı kuvvetlerde dönen binlerce kategoride yüzbinlerce kişinin trilyonlarca lira çaldığını kanıtlarıyla raporlayarak, belirli kurumlara bende gittim. Dediler ki onlarla boy ölçüşemeyiz.

Detaya girmeye gerek yok. Ufak hesaplar peşinde koşarak gariban insanı üzen, güçlüye kuma olan HAKEM HEYETLERİ, sizi memnun edebilir. Ancak asıl kontrol etmeleri gerekenler dururken SİZİN'de aracı olduğunuz gariban kesime gövde gösterisi yaparlar.

Siz bu savaşı A101 markasına karşı açmadınız. O mağazada çalışan arkadaşa açtınız. O çalışan arkadaşın maaşından kesildi bu ceza.

Tekrar yapmayın. Sizin yaptığınız hassasiyet değil ego tatmini. Yapmayın. Değmez. Yapmayın. Bırakın sadaka olsun. Üç kuruşun peşine düşmeyin. EĞER ÜÇ KATRİLYON KURUŞ ÇALAN BİRİSİ VARSA, ONUN PEŞİNDE DÜŞÜN. Ufakçı olmayın. Yapmayın öyle şeyler.