Not (kendime yaziyorum bunlari kusura bakmayin ozur diliyorum psikoljisi bozuk kisiler okumayi kesebilir.)

O kadar doluyum ve yorgunum ki anlatamam.

kimsem yok arkadaslarim cevrem hicbir kimsem yok derdimi anlatacağım hiçbir kimsem hiçbir zaman olmadı hayatla bağlantım hep asosyal olarak geçti sosyallestigim cevrem yok aktivitem yok

varim ama yok desek yeridir

keske diyorum keske aniden kalbim dursa da bitse bu rüya

cok yorgunum be ne icin savas veriyoruz bu dunyada para kazanmak icin ugrasiyoruz gozumuzu alamıyoruz islerden ona kostur buna kostur 2 tane nimetim var biri anam biri babam onlara bile vakit ayiramaz oldum kendimi kaybettim bulamaz oldum

ne güzeldi ahhhh o eskiler ne guzel ne guzel ne guzel anlatamam paranin da agzina sicayim herseyinde ne guzeldi o eskiler

ciktigim sokaga misket oynadigim saklambaç oynadigim korebe oynadigim dha nice oyunlar oynadigim

gencligim cocuklugum kendini bilmez safligim ah

ne güzeldiniz ne güzelsiniz be

o ramazanlarin tadi sekeri bali ne güzeldi

o ailecek oruc acmalarimiz

misafirin misafir oldugu

genclerin adam akilli giyindigi

toplumun topluma ayak uydurdugu gunler ne guzeldiniz

simdi de 1 erkek 40 kizla
1 kiz 40 erkekle olur olmuş

ne oldu bize Allahım nice kavimleri helak ettin sira bizde sanirim affet Allahim bilmeden yaptik bunca gunahlari bile bile de yaptik bazilarini sen merhametlilerin en merhametlisisin affet.

Ticaret formuna bunlar yakışmıyor ama ne bileyim yazdım bazen psikolojimiz gidip geliyor.

En çokta seni özledim DEDEM kaderimiz aynıymış aynıymışız ondan böyleymiş birbirimize sevgimiz saygımız 💙