Değerli hocam merhaba.
Öncelikle ilgili sayfanızın Google botu tarafından engellenme durumuna maruz bırakılıp bırakılmadığını sorgulamak adına robots.txt kontrol aracını inceleyebilirsiniz:
Test Aracı /
Kaynak
Eğer buna rağmen index almaya devam ediyorsa SEO eklentinizin her bir içerik/sayfa yapısına atanabilecek etiketleri ekleyerek de sayfaya meta eklemesi yapabilirsiniz. (
<meta name=robots content=noindex> )
Kullandığınız SEO aracında kısmı bilmiyorum ama Rank Math için bu şekilde ilgili sayfayı ya da içeriği
manuel olarak noindex etiketi ile sitede paylaşabilirsiniz.
Attığınız google linkindeki kısımlara, disallow olan dizinleri yazıyorum ve "İZİN VERİLDİ" diyor.
Eğer buna rağmen index almaya devam ediyorsa SEO eklentinizin her bir içerik/sayfa yapısına atanabilecek etiketleri ekleyerek de sayfaya meta eklemesi yapabilirsiniz. (<meta name=robots content=noindex> )
bu kısmı tam olarak anlayamadım. seo eklentisinin içerik/sayfa yapılarına nasıl meta etiketi atayacağım? robots.txt'deki çoğu dizin tema özelliğindeki linkler, dosya olarak o dizinler yok. mesela post-tag
kullandığım seo eklentisinde bahsettiğiniz kısım yok herhalde, ben noindex kısmını eklentide bulamadım.