Orun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli hocam merhaba.

Öncelikle ilgili sayfanızın Google botu tarafından engellenme durumuna maruz bırakılıp bırakılmadığını sorgulamak adına robots.txt kontrol aracını inceleyebilirsiniz: Test Aracı / Kaynak

Eğer buna rağmen index almaya devam ediyorsa SEO eklentinizin her bir içerik/sayfa yapısına atanabilecek etiketleri ekleyerek de sayfaya meta eklemesi yapabilirsiniz. (<meta name=”robots” content=”noindex”> )
Kullandığınız SEO aracında kısmı bilmiyorum ama Rank Math için bu şekilde ilgili sayfayı ya da içeriği manuel olarak noindex etiketi ile sitede paylaşabilirsiniz.

Attığınız google linkindeki kısımlara, disallow olan dizinleri yazıyorum ve "İZİN VERİLDİ" diyor.

Orun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer buna rağmen index almaya devam ediyorsa SEO eklentinizin her bir içerik/sayfa yapısına atanabilecek etiketleri ekleyerek de sayfaya meta eklemesi yapabilirsiniz. (<meta name=”robots” content=”noindex”> )
bu kısmı tam olarak anlayamadım. seo eklentisinin içerik/sayfa yapılarına nasıl meta etiketi atayacağım? robots.txt'deki çoğu dizin tema özelliğindeki linkler, dosya olarak o dizinler yok. mesela post-tag

kullandığım seo eklentisinde bahsettiğiniz kısım yok herhalde, ben noindex kısmını eklentide bulamadım.