artolive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Hayırlı satışlar,
Bu kanalın ilk satış ilanı değil sanırım daha önce de görmüştüm diye hatırlıyorum.
Fakat sanırım satılmadı, vaz geçildi, hayırlısı olsun umarım daha iyi yerlere gelmiştir.

Çokça kez reklam ilanlarınızı gördüm. Umarım karşılığını alıyorsunuzdur, allah bereket versin. Fakat bu ilanlar kurumsal mı değil mi? r10 dışından ilan alıyormusunuz?

Yatırımcıyım. Ciddi alıcıyım fakat ticari istatistiği daha ayrıntılı paylaşmanızı rica edeceğim. Sponsorlukların ciddiyetini ve kurumsallığını bilemiyoruz malum.
DM ile dönerseniz seviniriz. Ayrıca kanalın google (Youtube) gelirini de mutlaka paylaşmanızı rica edeceğim, zira kanalın organikliğini de bilmek isterim.
Aynı isimde birkaç kanalınız mevcut çünkü.
Videolar gizli, Shortslar az izlenmiş. Ben ciddi manada kanallara yatırım yapıyorum ama emin olamadım. detaylı açıklamanızdan çok memnun olacağım.
Tekrar hayırlı satışlar.

Ayrıca soruların cevaplarını özel değilse konuda belirtirseniz de yatırımcılara çok açıklayıcı olur.
Merhabalar, kanalın para kazanması kapalı olduğu için google youtube geliri yoktur. (Konuda belirttiğimiz gibi)
Kanal global olarak shorts üzerine kasılmış bir kanaldır. Videoların telif hakkı bizde olmadığı için telif ihtarına yakalanıp kanal kapanmaması üzerine videoları kalıcı olarak sildik.
Kanala gelen sponsorluklar R10 ve instagram hesabımdan gelmekte. Sizin reklam pazarlama stratejinize göre gelecek reklamları arttırabilirsiniz (kanalın mevcut durumu ve kategorisine göre)
Sabit bir gelir vaadi vermiyoruz ondan dolayı.